VISUALMAR, MARCANT RUMBS/ZET KOERS/ SETS COURSE

424134_525066904199671_2043980059_a L’evolució econòmica  recent ha suposat un canvi  en el desenvolupament de les activitats empresarials i ha impulsat a les companyies a orientar-se cap a la innovació la  sostenibilitat i cap a noves maneres de treballar, busquen establir més sinergies internacionals i generar confiança entre els seus grups d’interès.

Diversos sectors  empresarials relacionats amb activitats entorn el mar tenen a Catalunya un bon potencial de creixement . AM57grup hem desenvolupat Visual Mar Internacional Events & Press, per a proporcionar solucions de Comunicació que creïn valor a través de propostes personalitzades, dissenyar-les, impulsar-les i explica-les  i ajudar a les empreses ha establir els contactes precisos amb  diverses empreses i organitzacions  globals.   

VISUALMAR, ZET KOERS 

Recente economische ontwikkelingen hebben tot gedragsverandering  binnen organisaties geleid. Organisaties zijn innovatiever en zoeken naar synergie op globaal niveau. Ze proberen door maatschappelijk verantwoord te ondernemen het publieke vertrouwen te vergroten.

Wij, AM57grup, zien het groeipotentieel van verscheidene Catalaanse organisaties die hun ondernemersactiviteiten op en rond de zee uitoefenen. Om deze groep optimaal te ondersteunen in haar communicatie hebben wij de lijn VisualMar opgezet. Onze lijn richt zich specifiek op international events & press. Door de behoeften van elke organisatie in acht te nemen, zorgen wij voor persoonlijke communicatieoplossingen en assisteren wij bij het vinden van contacten op internationaal vlak.

 VISUALMAR, SETS COURSE

Recent economic developments have led to changes in the behaviour of organizations. Companies have become more innovative and are searching for synergies on a global scale. Organizations strive to improve the public trust by focussing on corporate social responsibility.

We, AM57grup, are aware of the potential of several Catalan organizations that are connected to the sea. To support this group with their communication we created the new line VisualMar. The focus of our line is international press & events. By considering the needs of each company, we develop personalized communication solutions and assist in establishing contacts at the international level.
1000164_592232277483133_1169280842_n

Responder

Introduce tus datos o haz clic en un icono para iniciar sesión:

Logo de WordPress.com

Estás comentando usando tu cuenta de WordPress.com. Cerrar sesión /  Cambiar )

Google photo

Estás comentando usando tu cuenta de Google. Cerrar sesión /  Cambiar )

Imagen de Twitter

Estás comentando usando tu cuenta de Twitter. Cerrar sesión /  Cambiar )

Foto de Facebook

Estás comentando usando tu cuenta de Facebook. Cerrar sesión /  Cambiar )

Conectando a %s