EL TURISME DE LES PERSONES

Tapas_Morning
El turisme es una industria basada en las emocions,  podríem dir  que s’ha convertit en un negoci  d’intangibles. Les persones quan viatgen i tornen a casa els queda alguns records físics (vídeos, fotos, productes del lloc …)  però sobretot records en la memòria, sensacions i emocions.

 Les empreses que es dediquen als serveis turístics han de competir, no només en donar uns millors serveis  sinó que aquest tinguin uns atributs que el converteixin en una experiència molt agradable i si pot ser inolvidable. El model de turisme basat en el lloc, dona pas a un nou model,  el que te en compte les persones , la dinamització dels negocis locals, des de restaurants a galeries d’art, la oferta associada a  l’oci, com concerts,  i la sostenibilitat del model.

Per crear  experiències  per les persones,  segons edat i nivell soci econòmic, dissenyar els suports de l’acció  i planificar la difussió als llocs adequats, les empreses turistiques i de creuers, haurien de parlar amb publicistes i Dir.COM  persones creatives multidisciplinaries,  acostumades a escoltar les necessitats de client, presentar propostes pensades per les persones i convertir una opció modesta amb molt més atractiva del que es pot imaginar.
Els caldrà  seleccionar els professionals  que incloguin en les seva feina diària un profund respecte per les persones, dones i homes  i el mediambient.